Du er her

kandidater til bestyrelse

Følgende kandidater stiller op til bestyrelsen

ved generalforsamlingen i Skjern 27/4-2019

Henning Birk Andersen

Har været med i bestyrelsen i Danmarks Sløjdlærerforening i rigtig mange år, og med i overgangen til den nye forening Håndværk& Design. mit arbejde har været at holde styr på medlemsregister, regnskabet, og hjemmesiden.


Vi har lavet en række nye tiltage for at forenkle og effektivisere foreningens medlemsregistrering og bogføring. Jeg stiller op til endnu en periode i "Foreningens maskinrum" for at følge de nye tiltag til dørs, og for at gøre mit til, at vi fremstår som en moderne og veldrevet forening for alle os der er interesseret i Håndværk og Design

Wisti W. Pedersen

 

Du er som medlem af vores nye faglige forening H&D, det vigtigste omdrejningspunkt for foreningens faglige virke og en særdeles vigtig brik i det faglige fællesskab, som er med til at skabe succes for implementering af vores nye håndværksfag H&D og H&D-valfaget i grundskolen.

Det har jeg som næstformand arbejdet intenst for i hele processen med foreningens tilblivelse, og især i det seneste år. Her har jeg nydt, at udvikle faglige kurser, H&D-caféer og især dannelsen af den sidste lokalforening i MidtVestjylland. Derfor genopstiller jeg gerne, så der fortsat kan arbejdes for, at din lokalforening har de bedste rammer for, at virke inspirerende og nyttigt for dig og dine kollegaer.

Får jeg mandatet, vil mit fokus derudover sættes på det fagpolitiske, de fysiske rammer, didaktik og ikke mindst medlemspleje og agitation - for foreningen er kun dig og alle vi andre i et udviklende fællesskab!

Irene Egeskov Andersen

 

Jeg stiller op til endnu en periode i bestyrelsen for Den faglige forening Håndværk&Design.

Det er et uhyre vigtigt fagområde i skolens fagrække, hvor faget bidrager til at udvikle flere sider af eleverne og dermed medvirker til deres almene dannelse.

Jeg har været valgt ind i bestyrelsen for foreningen siden Den faglige forening Håndværk&Design blev stiftet i 2016. Før da var jeg bestyrelsesmedlem i Danmarks Håndarbejdslærerforening og derigennem med i forarbejdet til stiftelsen af Den faglige forening Håndværk&Design.

Jeg underviser i håndværk og design på en folkeskole i Esbjerg kommune, både obl. og valghold.

Jeg er tidligere fagredaktør på emu.dk for håndværk og design. Lige nu sidder jeg med i skrivegruppen for håndværk og design, som arbejder med revision af læseplan og undervisningsvejledning. Jeg deltog også i skrivegruppen tilbage i 2014, der arbejdede med Forenklede Fælles Mål for håndværk og design.

Lige nu har faget stor bevågenhed og jeg vil gerne medvirke til at arbejde for fagets fremme gennem en plads i bestyrelsen.

 

Pia-Vera Mølgaard

 

Jeg hedder Pia-Vera Mølgaard. Jeg er uddannet fra Ribe Statsseminarium i 2001 og har i 17 år arbejdet som lærer på en kunstlinje i efterskoleverdenen. For et år siden valgte jeg at søge nye græsgange i folkeskolen nærmere bestemt Vestre Skole i Grindsted.

Jeg underviser pt på mellemtrinnet og har et valghold i udskolingen.

Jeg glæder mig meget over de nye tiltag der sker i faget i disse år. Jeg vil rigtig gerne være med til at sætte barren for faget og dets berettigelse gennem arbejdet i foreningens bestyrelse.

Og hvis jeg gerne vil være med til at præge faget mener jeg det er vigtigt at man involverer sig i arbejdet og gør aktiv en indsats.

Jeg brænder for at lære børn og unge om de skabende processer i faget Håndværk og design. At se eleverne vokse i et samspil mellem materialer, ideer og produkt giver mig inspiration til altid at yde mit bedste for at de lykkedes i processen.